Przepisy: Grillowany filet z sandacza z trawą cytrynową

W lecie warto wybierać dania lekkostrawne i możliwie jak najbardziej pożywne. W tym okresie świetnym rozwiązaniem są ryby! My polecamy sandacza z trawą cytrynową i pieczonymi ziemniaczkami.

Komentarze

Podobne wpisy

0

Neurogastronomia – czyli uczta dla zmysłów

Jedzenie było, jest i prawdopodobnie zawsze będzie jedną z najważniejszych czynności życiowych każdego człowieka. To przyczynia się do prowadzenia coraz większej ilości badań, mających na celu szczegółową analizę wszystkich czynników związanych z odżywianiem, zaczynając od badania składu produktów spożywczych, kończąc na czynnikach zewnętrznych, wpływających na ludzkie zmysły podczas jedzenia.
0

Catering od kuchni…

Pewnie nie raz zastanawialiście się, w jaki sposób działają firmy cateringowe. Co dzieje się z zamawianymi przez Was potrawami zanim trafią pod wskazany adres. I w jaki sposób wybrać odpowiednią firmę cateringową, przy tak dużej ofercie na rynku. Być może zastanawiacie się nad skorzystaniem z usług cateringowych, ale kojarzą wam się one z niezbyt pochlebnymi opiniami oraz jedzeniem niskiej jakości. Klucz do sukcesu polega właśnie na tym aby wybrać firmę, która spełni wszelkie oczekiwania i zapewni odpowiednią jakość zamówienia.
0

Przepisy: Tacos z grillowanymi warzywami

Tym razem przepis w meksykańskim stylu. Grillowane warzywa z chrupiącym kukurydzianym tacosem. Idealna propozycja na kolację lub imprezową przekąskę.
(C) 2019 Party. Kanapki Warszawa, Bankiety, Catering Warszawa, Torty okazjonalne Warszawa. Polityka prywatności. Działania CSR