Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/?ids=https://www.party.com.pl/przepisy-deser-chia-truskawkami/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /wp-content/themes/party/functions.php on line 78
0
Obecnie obserwujemy stale rozwijający się trend troski o środowisko.
Nic więc dziwnego, że coraz więcej osób działa na korzyść środowiska i stara się żyć w zgodzie w naturą.
Jest wiele sposobów na to, aby w łatwy sposób wprowadzać dobre zmiany. Również w branży cateringowej istnieje szereg rozwiązań, które przynoszą korzyści środowiskowe, a przy okazji urozmaicają ofertę.
Ekologiczna postawa w gastronomii nie przejawia się tylko w tym co jemy, ale również w tym, jakich używamy do tego materiałów. Odchodzimy od korzystania z plastikowych opakowań oraz sztućców na rzecz biodegradowalnych materiałów. Organizując eleganckie bankiety korzystamy z wysokiej jakości porcelanowej zastawy wielokrotnego użytku. Zwracamy uwagę na jakość oraz pochodzenie surowców wykorzystywanych do produkcji. Segregujemy odpady, tak aby mogły być wtórnie przetworzone. A to dopiero początek dobrych zmian, które z rangi modowego kaprysu, przejdą niebawem do porządku dziennego.
Jeśli jesteście ciekawi co jeszcze robimy dla dobra środowiska, zapraszamy do zapoznania się z naszą strategią odpowiedzialnego biznesu 🙂
Komentarze