O firmie

Kim jesteśmy

Historia naszej firmy sięga 1992 roku...

Wtedy to jako młode, ambitne i zakochane w gastronomii kobiety, niedawno uwolnione z ograniczeń ustrojowych, postanowiłyśmy założyć Agencję Gastronomiczną Party. Jako pierwsza profesjonalna firma cateringowa w Polsce, nie miałyśmy prostego zadania. W pierwszej kolejności należało uświadomić potencjalnym klientom, że usługi gastronomiczne świadczone na ich własnym terenie nie muszą zamykać się do działalności stołówek pracowniczych, barków czy kantyn, a spotkania biznesowe nie muszą być prowadzone przy oranżadzie i słonych paluszkach.
W tamtych czasach słowo catering kojarzyło się przede wszystkim z... samolotami. Obecnie tworzymy prawdopodobnie najlepszy catering w Warszawie.
Ludziom trudno było uzmysłowić sobie, że gorące i świeże jedzenie może dojechać do nich... gorące i świeże, a co najważniejsze pozostać w takiej formie przez kolejne dwie, trzy godziny. Tak wysoko postawiona poprzeczka wymagała jasno sprecyzowanych celów, głównym było spełnianie cateringowych marzeń w sferze organizacji przyjęć i eventów.

Zapragnęłyśmy tworzyć niezapomniane przyjęcia, które na długo pozostaną w pamięci. W przełożeniu teorii na praktykę od lat pomagają nam wykwalifikowani kucharze, profesjonalni kelnerzy oraz kompetentni pracownicy biura. Czuwając nad najwyższą jakością potraw, współpracujemy tylko i wyłącznie ze sprawdzonymi dostawcami. Gwarantowana świeżość, pewne pochodzenie produktów oraz kunszt przygotowania pozwalają osiągnąć wyśmienity smak oraz niebanalny wygląd serwowanych potraw.

Przez lata działalności menu ulegało licznym zmianom pod wpływem najnowszych trendów, jednak jedno pozostało niezmienne – zaangażowanie w gwarancję najwyższej jakości świadczonych usług.

Pozwólcie nam przedstawić na nowo, odmienioną, odmłodzoną Agencję Cateringową Party.
Pokaż szczegóły

Poznaj nasz Zespół

Jednym z najważniejszych elementów stojących za naszym sukcesem są pracownicy. Nasz zespół tworzą najlepsi specjaliści w swoich dziedzinach. Handlowcy służą pomocą, wszędzie tam, gdzie pojawiają się trudne zadania, nie pozostawiając żadnego pytania bez odpowiedzi.
Kucharze każdego dnia przygotowują kulinarne dzieła sztuki, dbając o najdrobniejszy szczegół potraw. Kierowcy dostarczają na czas wszystkie zamówienia…A kelnerzy dbają o pełną, profesjonalną obsługę wydarzeń, tak abyście w pełni mogli rozkoszować się atmosferą organizowanych eventów.
Profesjonalizm nie wyklucza jednak poczucia humoru oraz dystansu, który pozwala na przyjazny kontakt z każdym klientem i budowanie trwałych relacji biznesowych.

Adrian Turlejski

Specjalista ds. Sprzedaży
Zajmuje się tworzeniem ofert handlowych oraz kontaktem z Klientami.

Ludwika Makowiec

Zarząd
Założycielka firmy oraz inicjatorka cateringu w Polsce. Trzyma pieczę nad prawidłowym funkcjonowaniem firmy.

Ela Zielonka

Zarząd
Założycielka firmy oraz inicjatorka cateringu w Polsce. Trzyma pieczę nad prawidłowym funkcjonowaniem firmy.

Emil Niciejewski

Dyrektor
Dba o prawidłowe funkcjonowanie poszczególnych działów w firmie. Osobiście opiekuje się kluczowymi Klientami.

Damian Kozłowski

Kierownik Biura
Zarządza funkcjonowaniem biura. Koordynuje pracę działu marketingu oraz działu handlowego.

Piotr Buczek

Manager Serwisu
Odpowiada za organizację pracy serwisu. Dba o jakość obsługi klienta oraz zaopatrzenie w niezbędne materiały.

Gosia Komendowska

Specjalista ds. Marketingu
Dba o dobry wizerunek firmy zajmując się kwestiami marketingu oraz działań PR. Wspiera projekty eventowe.

Marcin Makowiec

Główny Księgowy
Dba o prawidłowe funkcjonowanie zasad polityki rachunkowej, co wymaga ogromnej cierpliwości i staranności.

Sebastian Stępień

Szef Kuchni
Nadzoruje każdy etap przygotowania potraw. Czuwa nad prawidłowym przebiegiem pracy w kuchni. Dba o najwyższy standard produkowanych potraw.

Marcin Łaziuk

Zastępca Szefa Kuchni / Cukiernik
Przejmuje obowiązki Szefa Kuchni pod jego nieobecność. Jest jego prawą ręką, kiedy pracują razem. Przygotowuje cukiernicze dzieła sztuki.

Mariusz Gołota

Kierowca
Dba o to, aby wszystkie potrawy wraz z niezbędnym sprzętem, trafiły do rąk naszych Klientów w jak najkrótszym czasie.

Jakub Podlewski

Kucharz
Kucharz Agencji Cateringowej Party odpowiedzialny za przygotowanie dań ciepłych, ich odpowiedni smak oraz estetyczny wygląd.

Anna Gierej

Kucharz
Odpowiedzialna za przygotowanie zimnych przekąsek. Dba o estetykę przygotowania potraw.

Dorota Stankiewicz

Kucharz
Odpowiada za przygotowanie zimnych przekąsek. Troszczy się o odpowiednią jakość surowców oraz estetyczny wygląd potraw.

Jacek Krzyżewski

Kucharz
Zajmuje się przygotowaniem sałatek i zup. Czuwa nad świeżością surowców wykorzystywanych podczas produkcji.

Michał Korczyński

Kucharz
Zajmuje się przygotowaniem kanapek, zimnych przekąsek. Wspomaga pracę całego zespołu.

Piotr Niemiec

Kelner
Kelner na stałe współpracujący z Party. Dba o zapewnienie gościom jak najlepszej obsługi.

Historia firmy

  • 2017

    Już 25 lat za nami! Ale mamy nadzieję, że to dopiero początek :)
  • 2016

    Dobra passa trwa do dziś...Wieczór Oscarowy 2016 - zorganizowany dla ponad 500 osób, na którym co roku prezentowane są Oscarowe nominacje.
  • 2015

    110 lecie Reytana - Lunch oraz grill zorganizowany dla ponad 1000 osób z okazji kolejnej rocznicy powstania szkoły... już po raz kolejny organizowany przy współpracy z naszą Firmą :)
  • 2012

    Bankiet dla 570 gości, z okazji wprowadzenia na rynek nowego modelu Mazdy CX5. Impreza poprowadzona przez Oliviera Janiaka, odbyła się w hangarze lotniczym na warszawskim lotnisku im. Fryderyka Chopina
  • 2012

    Całodniowa impreza promocyjna nowych miejsc pracy, w biurach marketów Makro, Saturn, Media Markt, Real, która odbyła się w warszawskim SOHO Factory
  • 2010

    Rezydencja Foksal powstająca na miejscu starego kina Skarpa. Impreza odbywała się na piętrze -2, przez co sprzęt musiał być dostarczany dźwigiem, ale dla nas nie ma rzeczy niemożliwych
  • 2009

    W roku 2009 nadal było o nas głośno. W Przeglądzie Gastronomicznym nr 12 2009 r.ukazał się artykuł, w którym w kilku słowach zawarta została cała cateringowa historia firmy.
  • 2008

    Śniadanie wraz z bankietem zorganizowanym na płycie Lotniska Modlin. Gościem specjalnym był Robert Kubica.
  • 2000

    Od zawsze koncepcja zdrowego odżywiania była nam bliska - w roku 2000 Party zaproponowało pierwszy dietetyczny lunch w pudełku.
  • 1996

    Jeden z pierwszych artykułów, w czasopiśmie Dobre Rady - Listopad 1996, po ukazaniu się którego, posypały się zamówienia na tak atrakcyjne kanapki jak na zdjęciach.
  • 1992

    Niedługo potem Party otrzymało pierwsze wyróżnienie w "Oskarach Gastronomicznych '92 "- z pośród restauracji i firm cateringowych działających na terenie Warszawy.
  • 1992

    Od tego wszystko się zaczęło... Pierwszy catering Party - bankiet weselny w ogrodzie.