O firmie

Kim jesteśmy

Historia naszej firmy sięga 1992 roku...

Wtedy to jako młode, ambitne i zakochane w gastronomii kobiety, niedawno uwolnione z ograniczeń ustrojowych, postanowiłyśmy założyć Agencję Gastronomiczną Party. Jako pierwsza profesjonalna firma cateringowa w Polsce, nie miałyśmy prostego zadania. W pierwszej kolejności należało uświadomić potencjalnym klientom, że usługi gastronomiczne świadczone na ich własnym terenie nie muszą zamykać się do działalności stołówek pracowniczych, barków czy kantyn, a spotkania biznesowe nie muszą być prowadzone przy oranżadzie i słonych paluszkach.
W tamtych czasach słowo catering kojarzyło się przede wszystkim z... samolotami. Obecnie tworzymy prawdopodobnie najlepszy catering w Warszawie.
Ludziom trudno było uzmysłowić sobie, że gorące i świeże jedzenie może dojechać do nich... gorące i świeże, a co najważniejsze pozostać w takiej formie przez kolejne dwie, trzy godziny. Tak wysoko postawiona poprzeczka wymagała jasno sprecyzowanych celów, głównym było spełnianie cateringowych marzeń w sferze organizacji przyjęć i eventów.

Zapragnęłyśmy tworzyć niezapomniane przyjęcia, które na długo pozostaną w pamięci. W przełożeniu teorii na praktykę od lat pomagają nam wykwalifikowani kucharze, profesjonalni kelnerzy oraz kompetentni pracownicy biura. Czuwając nad najwyższą jakością potraw, współpracujemy tylko i wyłącznie ze sprawdzonymi dostawcami. Gwarantowana świeżość, pewne pochodzenie produktów oraz kunszt przygotowania pozwalają osiągnąć wyśmienity smak oraz niebanalny wygląd serwowanych potraw.

Przez lata działalności menu ulegało licznym zmianom pod wpływem najnowszych trendów, jednak jedno pozostało niezmienne – zaangażowanie w gwarancję najwyższej jakości świadczonych usług.

Pozwólcie nam przedstawić na nowo, odmienioną, odmłodzoną Agencję Cateringową Party.
Pokaż szczegóły

Poznaj nasz Zespół

Jednym z najważniejszych elementów stojących za naszym sukcesem są pracownicy. Nasz zespół tworzą najlepsi specjaliści w swoich dziedzinach. Handlowcy służą pomocą, wszędzie tam, gdzie pojawiają się trudne zadania, nie pozostawiając żadnego pytania bez odpowiedzi.
Kucharze każdego dnia przygotowują kulinarne dzieła sztuki, dbając o najdrobniejszy szczegół potraw. Kierowcy dostarczają na czas wszystkie zamówienia…A kelnerzy dbają o pełną, profesjonalną obsługę wydarzeń, tak abyście w pełni mogli rozkoszować się atmosferą organizowanych eventów.
Profesjonalizm nie wyklucza jednak poczucia humoru oraz dystansu, który pozwala na przyjazny kontakt z każdym klientem i budowanie trwałych relacji biznesowych.

Adrian Turlejski

Catering & Event Specialist
W głównej mierze zajmuje się tworzeniem ofert handlowych. Pozytywna aparycja oraz ciągle towarzyszący mu uśmiech, sprawiają iż, teoretycznie nudne spotkania biznesowe zyskują bardzo luźny klimat.

Ludwika Makowiec

Zarząd
Założycielka firmy oraz inicjatorka cateringu w Polsce. Trzyma pieczę nad prawidłowym funkcjonowaniem firmy.

Ela Zielonka

Zarząd
Założycielka firmy oraz inicjatorka cateringu w Polsce. Trzyma pieczę nad prawidłowym funkcjonowaniem firmy.

Emil Niciejewski

Chief Executive Officer
Bogate doświadczenie w naszej firmie oraz długoletnia praktyka w branży sprawiły, iż jest jednym z najlepszych specjalistów w Warszawie.

Damian Kozłowski

Office Manager
Kierownik biura wraz z zespołem specjalistów chętnie udzielą wszelkich informacji, przedstawią optymalnie dobraną ofertę oraz doradzą wybór potraw i dodatków.

Piotr Buczek

Catering Service Manager
Mając za sobą zespół najlepszych kelnerów i managerów imprezy, wypracował najwyższe standardy obsługi. Z takim wsparciem logistycznym uda się każdy event!

Gosia Komendowska

Marketing Assistant
Dba o dobry wizerunek firmy zajmując się kwestiami marketingu oraz działań PR. Wspiera również projekty eventowe.

Marcin Makowiec

Chief Accountant
Pan Marcin dba o prawidłowe funkcjonowanie zasad polityki rachunkowej, co wymaga ogromnej cierpliwości i staranności.

Michał Makowiecki

Kelner
Serwis Cateringowy tworzą kelnerzy o wysokim poziomie znajomości zasad savoir vivre'u, eleganckim wyglądzie i miłej aparycji.

Piotr Gilewski

Kelner
Profesjonalizm, elegancja i uśmiech - to największe atuty naszej obsługi.

Arek Ludwiczuk

Kelner
Profesjonalizm, elegancja i uśmiech - to największe atuty naszej obsługi.

Michał Majewski

Kucharz
Sałatki - kucharz odpowiedzialny za warzywne wariacje opuszczające naszą kuchnię. Żadna dieta nie obejdzie się bez przygotowywanych przez niego przysmaków.

Artur Zdanowski

Kelner
Profesjonalizm, elegancja i uśmiech - to największe atuty naszej obsługi.

Robert Kaźmierczak

Production Manager/Cheef
Szef Kuchni - utalentowany i doceniany kucharz, z wieloletnim doświadczeniem. Na codzień czuwa nad prawidłowym przebiegiem pracy w kuchni. Dba o najwyższy standard produkowanych potraw.

Sebastian Stępień

Kucharz
Zastępca Szefa Kuchni - czuwa nad pracą kuchni oraz przygotowuje pyszne przekąski które następnie trafiają na stoły i bufety.

Marcin Łaziuk

Kucharz
Cukiernia/ Kuchnia zimna- to z pod jego ręki wychodzą zarówno słodkie przysmaki, jak i zimne przekąski i kanapki. Wszystko zawsze smaczne, estetyczne.

Tomek Bienias

Cukiernik
Cukiernik z wieloletnim doświadczeniem. Tworzy nie tylko ciasta, ciasteczka i desery... Jego specjalnością są torty o finezyjnych kształtach.

Mariusz Gołota

Kierowca
Kierowcy mając do dyspozycji flotę samochodów - chłodnie, busy czy mniejsze "dostawczaki, pracują na najwyższych obrotach, aby dostarczane potrawy dojechały w jak najlepszej kondycji.

Historia firmy

  • 2017

    Już 25 lat za nami! Ale mamy nadzieję, że to dopiero początek :)
  • 2016

    Dobra passa trwa do dziś...Wieczór Oscarowy 2016 - zorganizowany dla ponad 500 osób, na którym co roku prezentowane są Oscarowe nominacje.
  • 2015

    110 lecie Reytana - Lunch oraz grill zorganizowany dla ponad 1000 osób z okazji kolejnej rocznicy powstania szkoły... już po raz kolejny organizowany przy współpracy z naszą Firmą :)
  • 2012

    Bankiet dla 570 gości, z okazji wprowadzenia na rynek nowego modelu Mazdy CX5. Impreza poprowadzona przez Oliviera Janiaka, odbyła się w hangarze lotniczym na warszawskim lotnisku im. Fryderyka Chopina
  • 2012

    Całodniowa impreza promocyjna nowych miejsc pracy, w biurach marketów Makro, Saturn, Media Markt, Real, która odbyła się w warszawskim SOHO Factory
  • 2010

    Rezydencja Foksal powstająca na miejscu starego kina Skarpa. Impreza odbywała się na piętrze -2, przez co sprzęt musiał być dostarczany dźwigiem, ale dla nas nie ma rzeczy niemożliwych
  • 2009

    W roku 2009 nadal było o nas głośno. W Przeglądzie Gastronomicznym nr 12 2009 r.ukazał się artykuł, w którym w kilku słowach zawarta została cała cateringowa historia firmy.
  • 2008

    Śniadanie wraz z bankietem zorganizowanym na płycie Lotniska Modlin. Gościem specjalnym był Robert Kubica.
  • 2000

    Od zawsze koncepcja zdrowego odżywiania była nam bliska - w roku 2000 Party zaproponowało pierwszy dietetyczny lunch w pudełku.
  • 1996

    Jeden z pierwszych artykułów, w czasopiśmie Dobre Rady - Listopad 1996, po ukazaniu się którego, posypały się zamówienia na tak atrakcyjne kanapki jak na zdjęciach.
  • 1992

    Niedługo potem Party otrzymało pierwsze wyróżnienie w "Oskarach Gastronomicznych '92 "- z pośród restauracji i firm cateringowych działających na terenie Warszawy.
  • 1992

    Od tego wszystko się zaczęło... Pierwszy catering Party - bankiet weselny w ogrodzie.